Galéria

Szállító csiga, elevátor és egyedi gép gyártás

Egyedi gépgyártás és géptervezés: Rövid határidővel, a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is eleget tevő egyedi gépeket készítő gépgyártó vagyunk. A géptervezés és egyedi gépgyártás minden mozzanatát átgondolt belső folyamatokkal szabályozzuk, melyek hatékony működtetését innovatív technikai háttérrel segítjük elő. Szállító csiga, elevátor és egyedi gép gyártás kapcsolat

Azt is ellenőrizzük, hogy a kapott tervek megfelelnek-e a gyárthatósági szempontoknak, szükség esetén tanácsokat adunk, illetve segítünk az áttervezésükben.

MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK

Bonyolultabb forgácsolást igénylő alkatrészgyártáshoz elengedhetetlen a forgácsolás menetét megtervező, és a CNC programot előállító CAM rendszer igénybe vétele. A CAM használatának előfeltétele, hogy rendelkezésre álljanak a gyártandó alkatrészek 3D-s CAD rendszerrel készült tervei. Igény esetén szívesen részt veszünk a forgácsolandó munkadarabok CAD rendszerben történő megtervezésében is, amit 5 darab nagy teljesítményű CAD-es munkaállomással felszerelt tervezőirodánk tesz lehetővé.

Szállító csiga, elevátor és egyedi gép gyártás kapcsolat