Pályázatok

GINOP-2.1.7-15-2016-00476

A kedvezményezett neve: SOLDITECH Mérnöki és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Gyártástechnológia és ehhez kapcsolódó prototípus megmunkáló gép kifejlesztése műszaki kerámiák forgácsolására a Solditech Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 45,49 millió forint
A támogatás mértéke: 64,81%
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-00476
A projekt befejezésének dátuma: 2019.07.31.

A projekt tartalmának bemutatása: Lezárult a 45,49 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósult pályázati projekt, melynek keretén belül a műszaki kerámiák forgácsolásához szükséges gyártástechnológiát és az ehhez kapcsolódó prototípus megmunkáló gépet fejlesztettük ki.

Vizsgálataink során elsősorban a kis sorozatban gyártott, általában a hagyományos fröccsöntéses technológiával előállított műszaki kerámiák utólagos megmunkálásának a megoldását tűztük ki célul. Olyan alkatrészeknél ahol a kész munkadarab kívánt tűrése várhatóan nem valósul meg a gyártás technológiája miatt, fontos lehet az általunk vizsgált forgácsolási tapasztalatok alkalmazása. Méréseinket kiértékelve megbizonyosodhattunk arról, hogy a szerszámok éltartama illetve a termelékenységi mutatók a már ismert, általános forgácsolási eljárásokhoz hasonló módon változtak az általunk vizsgált műszaki kerámiák esetében is. A különböző hűtési módok és a szerszámanyagok esetében is elmondhatók ezek az összefüggések. Azonban az eltérő költségvetésű illetve sorozatnagyságú termeléseknél fontos lehet megállapítani a feladathoz éppen megfelelő technológiát.

 


Szállító csiga, elevátor és egyedi gép gyártás: GINOP Támogatás

A Solditech Mérnöki és Pénzügyi Tanácsadó Kft, a “GINOP-1.2.2-15-2015-00532 A Solditech Kft. kapacitásbővítése eszközbeszerzés és online megjelenés megvalósításával” nevű projekt keretein belül a sikerrel megpályázott európai uniós támogatás alapján 50% mértékű, azaz 24.870.000 Ft összegű szerződött támogatásra vált jogosulttá.

Szállító csiga, elevátor és egyedi gép gyártáskapcsolat itt!

A projekt keretein belül a következő fejlesztések valósultak meg:

  • Csigalevél profil préselő gép beszerzése
  • Villás targonca beszerzése
  • Domain név regisztráció és a hozzá tartozó webtárhely, valamint honlapkészítés
A projekt befejezési dátuma : 2017.01.10.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00532.